Minun äitini ja isäni – kirjat

”Minun äitini” ja ”Minun isäni” -kirjat kertovat äidin tai isän masennuksesta lapsen silmin.

minun äitini kirja
Minun isäni kirja

Yhdistyksellä on myynnissä ”Minun äitini” – kirja ja ”Minun isäni” – kirja, jotka kertovat äidin tai isän masennuksesta lapsen silmin. Kirjojen tarinat ovat identtiset, kuvitukset ovat osittain erilaisia.

Kirjat on tehty erityisesti 4–8-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen sekä aikuisille, jotka työskentelevät lasten kanssa. Molemmissa kirjoissa on omat osionsa sekä lapsille että aikuisille. Lapsia varten kirjoissa on tarina 6-vuotiaasta Pojusta, jonka äiti tai isä on masentunut. Aikuisille löytyy tietoa muun muassa vanhemman masennuksen vaikutuksista lapsiin ja neuvoja masennuksen puheeksi ottamiseen.

 

Kirja lapsen tueksi

Vanhemman masennuksella on tutkitusti vaikutuksia perheen lapsiin sekä koko perheen toimintaan ja vanhemmuuteen. Vanhemman masennus herättää lapsessa erilaisia tunteita ja kysymyksiä ja myös lapsella voi olla riski sairastua. Lapsen kanssa käytävän keskustelun tavoitteena on myös vastata yleisimpiin kysymyksiin, jotka mietityttävät lapsia vanhemman masennuksessa, sekä korjata lapsen mielessä syntyneitä väärinkäsityksiä. Tieto vanhemman masennuksesta auttaa lasta ymmärtämään masentunutta vanhempaa ja perheen tilannetta paremmin. Lisäksi lapsen ymmärryksen lisääntyessä vapautuu voimavaroja omasta elämästä nauttimiseen. Kirjan päähenkilöön samaistumalla myös pieni kuulija voi huomata elämässään ja itsessään kantavia voimavaroja.

Molemmissa kirjoissa on 35 sivua ja ne on nidottu kierrevihkon muotoon, joten niitä on helppo lukea ja näyttää kuvia useammallekin lapselle yhtä aikaa. Kirjat on kirjoittanut Savon mielenterveysomaisille  opinnäytetyönään sosionomi Emma Auvinen.

Kummankin kirjan hinta on 17 euroa kappale (sisältäen postikulut). Kirjoja voi tilata sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai alla olevan tilauslomakkeen kautta. Lasku toimitetaan joko sähköpostitse tai kirjan mukana.

Tee tilaus

Voit nyt tilata ”Minun äitini”  ja ”Minun isäni” -kirjoja edulliseen 17 euron kappalehintaan (sis. postikulut) täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Henkilötietojasi käytetään tilauksen toimittamista varten. Lisätietoja löydät täältä: tietosuojaseloste

minun äitini kirja
Minun isäni kirja

Pin It on Pinterest