Tuetut lomat

Tuettuja lomia omaisille (ja kuntoutujille) järjestetään ympäri Suomea eri järjestäjien toimesta. Tuetuille lomille haetaan erillisellä hakemuslomakkeella. Lomajärjestäjä myöntää tuen ja lomailija vastaa itse omavastuuosuudesta sekä matkakuluista. Tuen saamisen perusteena ovat terveydelliset, sosiaaliset sekä taloudelliset syyt. Lomalle osallistuvan ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen.

Loma voidaan myöntää hakijalle kahden vuoden välein. Mikäli olet ollut tuetulla lomalla, joka on loppunut esim. 22.5.2015. Voit hakea seuraavan kerran lomaa, joka alkaa 23.5.2017 tai sen jälkeen. OMA ry:lle myönnetään yleensä 1-2 lomaa vuodessa. Kun kyseessä on OMA ry:n loma, lomalla on paikalla OMA ry:n työntekijä.

OMA ry:n tuetut lomat vuonna 2017

Voimaa vertaisuudesta- lomat omatoimisille aikuisille sisältävät täysihoidon, majoituksen kahden hengen huoneessa, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käytön, yleisen vapaa-ajan ohjelman ja ryhmän ohjelman. Loman omavastuuosuus on 20 €/vrk aikuisilta, alle 17-vuotiailta ei peritä omavastuuta. Lomat järjestetään yhteistyössä Maaseudun terveys- ja lomahuollon kanssa.

29.10.2017 – 03.11.2017 Herttuan kuntoutuskeskus, Kerimäki.
Hakuaika päättyy 15.8.2017

Lomahakemuksen voit tulostaa tästä tai tilata hakemuksen omaistyöntekijä Minnalta
p. 040 586 7359 tai sähköpostitse minna.kurvinen@omary.fi.

Tuetuille lomille voi hakea kuka tahansa ja hakea voi myös muiden järjestöjen lomia. Muiden järjestöjen lomiin voit tutustua osoitteessa Maaseudun terveys- ja lomahuolto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *